Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu și-au confirmat relația la finalul anului 2020. Împreună au o fiică, Ema, născută pe 18 iulie 2021. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit de ce ea și iubitul ei nu-și doresc să se căsătorească.

Cristina Cioran și iubitul ei nu vor să se căsătorească. Prezentatoarea TV a spus care este motivul

„Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine. Se implică foarte mult, însă nu vreau să fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea. (…) Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cu toate acestea, în primăvara anului trecut, despre nuntă, Cristina spunea: „Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta (n.red.: sarcina)”.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, povestea Cristina în decembrie 2021, la „Vorbește lumea”.

„Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment”, a mai spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

Cristina Cioran, declarații în lacrimi despre nașterea prematură: „N-am văzut copilul”

Fetița prezentatoarei TV s-a născut prematur prin cezariană. Cristina a fost externată la câteva zile după, însă fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni. Din septembrie 2021, Ema se află acasă.

„Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian”, mărturisea Cristina Cioran în octombrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

În ianuarie 2022, despre al doilea copil, Cristina spunea: „Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni. Vom vedea anul acesta!”.

Foto: Facebook; Instagram