Sezonul 5 „Asia Express” a devenit „America Express”. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia. Filmările noului sezon încep luna aceasta, iar Cancan.ro a confirmat recent numele primului concurent intrat în lupta pentru obținerea marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este primul concurent din show-ul „America Express”. Filmările încep luna aceasta

Show-ul va fi găzduit de Irina Fodor. „Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. 😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a declarat jurnalista.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine. 😁😅”, a mai scris Irina.

Puya este primul concurent hotărât să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice. Până în marea finală însă, artistul trebuie să respecte regulile deja bine cunoscute. Are la dispoziție doar un dolar pe zi, trebuie să își găsească singur mâncare, cazare și transport și să treacă prin multe alte probe care îi vor pune cu siguranță răbdarea la încercare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prima seară pe „Insula Iubirii” s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

Situație fără precedent la „Insula Iubirii” sezonul 6. „Am luat decizia să plecăm!”

După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia și Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătoarea emisiunii, Mona Segall, și echipa ei au stabilit un traseu inedit pentru sezonul 5 „Asia Express”, care se va desfășura în Mexic, Guatemala și Columbia. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Competiția „Asia Express” este varianta românească a reality show-ului „Peking Express”, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol și de actorul Marius Damian.

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL. Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor.

Foto: Instagram