Povestea de dragoste dintre Răzvan Fodor (46 de ani) și soția lui, Irina (33 de ani) a început în urmă cu 14 ani, pe când ea era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație în cadrul unui film. Cei doi s-au căsătorit în 2010, iar un an mai târziu a venit pe lume fetița lor, Diana (11 ani).

Relația dintre Răzvan și Irina este una bazată pe încredere, dragoste și sinceritate, iar de-a lungul celor 12 ani de mariaj au dovedit că sunt un cuplu bine sudat, fără limite în privința depășirii obstacolelor vieții. Irina a dezvăluit recent că secretul relației lor este iubirea. A avea un copil, spune Irina, nu este neapărat un motiv suficient de puternic pentru a ține un cuplu împreună. Dar prin iubire și toleranță, do oameni pot avea o poveste de dragoste ca la carte.

Sunt cu Răzvan de la 19 ani, de foarte tânără, da. Nu cred că un copil poate să țină un cuplu sudat, adică nu cred că este un motiv întemeiat pentru care să rămâi lângă o persoană, dimpotrivă, un copil vine cu foarte multe responsabilități din toate părțile, atunci lucrurile se schimbă. Eu cred că un cuplu trebuie să fie sudat, să existe iubire, asta poate oferi și copilului la schimb. La noi, pur și simplu e iubire. Ne iubim pur și simplu. Iubirea vine la pachet cu toleranța, cu multe lucruri pe care le facem unul pentru celălalt din iubire – a dezvăluit Irina, pentru click.ro.

Citeşte şi: Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

Citeşte şi: La ce aliment a renunțat Cătălin Scărlătescu și a slăbit peste 50 de kilograme

Citeşte şi: Mircea Diaconu, despre mărturisirea Vioricăi Vodă legată de hărțuirea sexuală: „La Hollywood a avut un succes mondial!”

Citeşte şi: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

Chiar dacă Irina și Răzvan se înțeleg de minune, prezentatoarea de la “Chefi fără limite” a recunoscut că există ceva care o enervează la soțul ei.

Da, uite, e ceva, dar nu văd asta neapărat ca pe un compromis. El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo.

Nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme.

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el – a adăugat Irina, conform sursei citate mai sus.

Foto – Instagram