Petrecerile în familie sau cu cei apropiații trebuie să fie întotdeauna pline de veselie și amuzament. De multe ori atmosfera poate fi antrenată de alegerea și cumpărarea de cadouri amuzante, care, cu siguranță vor reprezenta un moment memorabil al întâlnirii. 

Pentru a vă ajuta să luați o decizie potrivită, ne-am gândit să venim cu câteva sugestii pentru a vă face alegerea mai ușoară.

Cadourile amuzante sunt o opțiune interesantă, oricare ar fi vârsta celui căruia doriți să-l dăruiți sau pe care îl sărbătoriți. În funcție de tenta mesajului, cele haioase sunt mult mai potrivite pentru prieteni, rude apropiate sau persoane din familie. De principiu, poți alege un astfel de cadou pentru cei pe care îi cunoști mai bine și cu care ai o anumită familiaritate.

Pentru a nu da greș în alegeri și a face situația amuzantă, avem câteva ponturi pentru tine. Iată care sunt cele mai importante:

1. Ia întotdeauna în calcul umorul celui căruia vrei să-i faci cadoul

Umorul este o calitate extraordinară, care face ca o persoană să fie mult mai plăcută, oriunde ar merge, cu oricine ar petrece. Dacă vrei să faci un cadou, care să fie cât mai bine receptat, alege un cadou cu mesaj pe gustul și pentru cei care știu să-l aprecieze.

2. Alege cadouri în funcție de vicii recunoscute

Un dar cu mesaj amuzant va fi mai bine primit, dacă pe undeva atinge și un viciu pe care o persoană îl are și-l recunoaște. Unei persoane mai grăsuțe îi poți face cadou o curea specială pentru dietă, o cușcă pentru alimente sau un porcușor care scoate sunete când deschizi frigiderul. Cadouri drăguțe poți face și celor cărora le place băutura, alegând o centură de sticle, cu desfăcător, un dop pahar sau o halbă de 1 l. Cadouri amuzante se găsesc și pentru cei cărora le plac jocurile de cărți sau de noroc sau anumite jocuri, chiar și erotice.

3. Alegerile sunt diferite pentru o femei sau pentru un bărbat

Evident, femeile sunt ceva mai reticente atunci când sunt făcute glume pe seama lor. Tocmai de aceea, dacă vrei să-i faci prietenei, partenerei de viață, mamei, sorei sau unei colege de muncă un cadou amuzant fii un pic mai prudent în alegeri și mai rezervat în mesaje.

4. Optează pentru un cadou cu valoare simbolică

Pentru că este vorba despre un cadou amuzant, care are mai mult valoare de amintire, nu te impacienta dacă suma investită este prea mică sau simbolică.

5. Fii atent la sensibilitățile celui căruia vrei să-l dăruiești

Cadourile amuzante sunt pentru cei cu umor, poate ceva mai tineri și într-un anumit context. Dacă știi că un astfel de mesaj nu ține, nu te aventura. Sunt și persoane care pur și simplu nu reacționează cum trebuie la un astfel de mesaj.

La modul general, în familie și între prieteni apropiați, poți apela oricând, cu încredere la idei cadouri haioase. Efectul obținut este garantat și toată petrecerea va fi mai amuzantă. Cu siguranță va fi un moment de care să vă aduceți aminte peste timp.