Nicole Cherry (23 de ani) a marcat pe 19 mai 2022 două evenimente speciale, cununia civilă cu logodnicul ei, Florin Popa (31 de ani), și botezul fiicei lor, Anastasia Maria, născută pe 27 noiembrie 2021.

Cât au costat rochiile purtate de Nicole Cherry la cununia civilă și la botezul fiicei sale, Anastasia

Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Bolintin. Perechea a avut 300 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de Andra, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și de Trupa Feelings.

Solista a optat pentru două ținute, o rochie albă din tricot cu pene, creație a designerului Cristina Săvulescu în valoare de 918 euro, și o rochie lungă, accesorizată cu perle și cu o fundă supradimensionată, creație a designerului Andra Turcanu, în valoare de peste 1.200 de euro, potrivit WOWbiz.

A purtat prima rochie la botezul Anastasiei, iar pe a doua la cununia civilă și la petrecere. Seara, solista a renunțat la funda celei de-a doua ținute.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Cine au fost nașii?

Luna trecută, Nicole a dezvăluit cine sunt nașii Anastasiei.

„Așteptăm momentul cu nerăbdare. Ne dorim să o creștinăm, mai ales că am o conexiune foarte puternică cu Dumnezeu. E un eveniment important pentru întreaga familie. O să fie frumos. O să fie un început de vară cu mult soare. (…) Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei. Nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a declarat artista în aprilie 2022, pentru WOWbiz.

Între cântăreață și logodnicul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. 

„Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea. Sincer, nu mă regăseam. Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea solista în trecut.

Foto: Instagram