Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Evenimentul este organizat de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM – Compania de Recrutare.

„Vă așteptăm la Hotel Grand în 6 mai 2022 să descoperiți o nouă ediție a evenimentului iar pentru cei în căutarea unui loc de muncă să facă cunoștință cu viitorii angajatori! Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes este un ONG din regiunea Nord-Est care facilitează comunicarea dintre angajați și angajatori. „Experiența noastră de 4 ani în resurse umane ne-a făcut să sesizăm probleme iminente din piața muncii, care necesită rezolvări simple și pragmatice. Ne propunem să fim puntea de legătura între dorințele angajaților și nevoile angajatorilor”, se menționează pe pagina web a evenimentului, www.cafeneauacujoburi.ro. 

Mălina MORARU

Post-ul Cafeneaua cu Joburi vine în Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.