În urmă cu câteva zile, Britney Spears (40 de ani) a anuțat în mediul online că a pierdut sarcina, în urma unui avort spontan. Cântăreața și iubitul ei, Sam Asghari (28 de ani), cu care este împreună de peste 5 ani, urmau să aibă primul lor copil împreună. Pentru Britney, acesta ar fi fost al treilea copil, ea având din fosta căsnicie cu Kevin Federline doi copii, de 15 și 16 ani.

Cu cea mai mare tristețe, vă anunțăm că am pierdut bebelușul nostru minune, la începutul sarcinii. E o perioadă grea pentru orice părinte și poate că nu ar fi trebuit să facem anunțul sarcinii atât de devreme. În orice caz, am fost foarte entuziasmați și am vrut să împărtășim această veste extraordinară. Dragostea noastră ne dă putere. Vom continua să încercăm să ne mărim frumoasa familie.

Vă suntem recunoscători pentru susținere și vă rugăm să ne respectați intimitatea, în aceste momente dificile – a scris artista pe Instagram

Nu a trecut nici o săptămână de la anunțul cu pierderea sarcinii, iar Britney a postat pe conturile ei sociale un clip în care apare în ipostaze sexy, în costum de baie. Clipul care a stârnit nemulțumirea unor fani care o critică pentru felul în care se comportă după tragedia pierderii unui copil.

Citeşte şi: Fiul Corneliei Catanga se căsătorește în SUA. „O să fie o ceremonie simplă. De unde bani?”

Citeşte şi: Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

Citeşte şi: Oana Roman, din nou la dietă după excesele alimentare făcute de Paște. „M-am îngrășat trei kilograme și jumătate”

Citeşte şi: Fostul soț al Maiei Morgenstern, despre relația cu actrița: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul divorțului”

În clipul respectiv, Britney apare inițial în costum de baie, jucându-se în nisip, iar apoi renunță la sutien și aleargă pe plajă doar în slip, acoperindu-și sânii cu palmele. Postarea a adunat peste 590 de mii de aprecieri și un val de critici din partea internauților.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney, e înfiorător clipul…

Ceva nu este în regulă cu ea în clip!

Asta e perioada ei de suferință după avort?

Eu nu cred că a fost însărcinată, de fapt!

Bănuiesc că fiecare trece în felul peste pierderea unui copil…

Ce se întâmplă? Are nevoie de ajutor!

Abia a făcut avortul. Nu e întreagă la minte!

Nu ne ruga să le respectăm intimitatea în urmă cu câteva zile?

Doamne! Am trecut și eu prin avorturi și mi-a luat luni de zile să-mi revin!

Încep să cred că e cu adevărat nebună!

NU faci așa ceva după ce pierzi un copil!

Devine din ce în ce mai trist!

Îmi fac griji pentru ea. Cineva să o ajute!

Sunt confuză! Acum câteva zile vorbea de avort și acum e pe plaja în Mexic?

Britney, ai fost cu adevărat însărcinată? – sunt câteva dintre mesajele internauților înfuriați de atitudinea artistei.

Foto – Instagram