Bianca Pop, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a revenit în atenția presei mondene după ce a anunțat în mediul online că a fost internată la o clinică de psihiatrie, fără voia ei. Bianca a făcut un Instastory în urmă cu câteva zile în care a anunțat că a fost abuzată de fratele ei, iar mama ei ar fi dus-o la medicul psihiatru fără ca ea să-și dea acordul pentru această acțiune.

Citeşte şi: Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Citeşte şi: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

Citeşte şi: Unde s-a mutat Alina Sorescu după confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

Citeşte şi: Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Fosta ispită de la “Insula Iubirii” le-a cerut fanilor să o scoată din clinica în care este internată, amenințând că va recurge la un gest extrem în caz contrar.

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?!

Și frate-meu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele – a spus Bianca Pop.

Foto – Instagram