Curtea de Apel București a emis luni, 9 mai, un ordin european de anchetă pentru a afla unde este încarcerată Elena Udrea în Bulgaria.

Udrea urmează să fie audiată în dosarul în care este acuzată de spălare de bani și trafic de influență, în legătură cu suma de 5 milioane de dolari primită de la afaceristul Bogdan Buzăianu pentru a păstra condițiile negociate la diverse contracte cu Hidroelectrica. Când avocatul Elenei Udrea a fost întrebat în ce închisoare se află pentru a o putea cita în vederea audierii, acesta a răspuns că nu știe, argumentând că el se ocupă doar de dosarele pe care fostul ministru al Turismului le are în România, notează HotNews.

Citeşte şi: Ce condiții va avea Elena Udrea în Penitenciarul Târgșor unde își va ispăși pedeapsa

Se pare că nici Tribunalul București nu are informații despre penitenciarul unde este încarcerată Udrea, așadar a emis un ordin European de anchetă pentru a stabili locul de detenție.

Amintim că Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul “Gala Bute”. Din data de 7 aprilie, ea se află în Bulgaria, fugind din țară chiar înaintea pronunțării sentinței.

Foto – Facebook