Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Împreună au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a devenit tată a treia oară

Pe 19 mai 2022, antrenorul a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam, alături de iubita lui, Corina (30 de ani). Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani).

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata! ❤️🙏”, a scris antrenorul în mediul online, în dreptul unei imagini cu el, Luca și Laurențiu Junior.

Ulterior, antrenorul Universitatea Craiova a publicat prima fotografie cu bebelușul. Micuțul poartă un nume deosebit, cu origini irlandeze, care semnifică „războinic determinat” sau „protector”. Corina a născut natural. Antrenorul încă este căsătorit cu Anamaria Prodan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl așteptăm acasă”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu Reghecampf: „Sunt foarte fericit”

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.

Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat:

„Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

„Ce treabă are ea, de exemplu, cu Corina. Ea știe foarte bine că n-are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Ea știe foarte bine. (…) Nu mă așteptam la așa ceva. Am văzut-o mult mai sus decât ce face acum, mult mai cerebrală. (…) Eu vorbesc totul cu Corina, la fel vorbeam și cu Anamaria, eu nu am nimic de ascuns”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Foto: Instagram