Adda a anunțat că revine atât în studio, cât și pe scenă, după o pauză de câteva luni. Artista a fost diagnosticată cu borelioză în luna februarie și urmează un tratament dur pentru a se vindeca.

Adda a mărturisit în mediul online că își reia activitatea, în ciuda faptului că are încă probleme de sănătate și urmează un tratament complicat pentru Borelioză.

Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi inving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva “greșit”.

Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine, a transmis Adda.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

Volodimir Zelenski, despre negocierile dintre Ucraina și Rusia: „Cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorința și posibilitatea de a negocia”

Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

Adda, probleme grave de sănătate din cauza bolii Lyme

Adda a povestit în luna februarie că după un an și jumătate de chin, cu vizite la medici, o mulțime de investigații și un tratament greșit, a aflat că problemele ei grave de sănătate provin de la infectarea cu două bacterii, Borrelia și Bartonella.

Artista a mai anunțat atunci că se va retrage o perioadă din viața publică, din cauza tratamentului dur pe care trebuie să-l urmeze. Într-un interviu pentru cei de la impact.ro, cântăreața a mărturisit că a ajuns să ia 26 de pastile pe zi, medicamente care au și reacții adverse.

Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. 

Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine, a povestit artista în luna martie.

Sursă foto: Instagram