Cântăreața Adda (30 de ani) a făcut noi dezvăluiri legate de boala pe care o are. Amintim că în luna ferbuarie, artista a anunțat în mediul online că se va retrage o perioadă din viața publică pentru că a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Adda a fost diagnosticată greșit timp de mai bine de doi ani, cu  dermografism, dar acum la aflarea problemei reale pe care o are a putut începe un tratament corect pentru a se face bine.

Inițial, Adda a crezut că afecțiunea ei i-a fost transmisă de înțepătura insectelor purtătoare de bacterii Borrelia, cum sunt căpușele, pleoșnițele sau țânțarii, dar acum medicii i-au dat altă veste – că a moștenit boala de la mama ei. În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut Borleioză din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei.

Citeşte şi: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Citeşte şi: Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, dezamăgit de rezultatele de la Eurovision 2022. „Ce să-i spui lui WRS?”

Citeşte şi: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit.

Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci – a mărturisit Adda, pentru playtech.ro.

Cântăreața urmează deja un tratament agresiv, care se va întinde pe o perioadă lungă de timp, deoarce boala i-a afectat și creierul.

Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate.

 (…) Iau 26 de pastile pe zi. A început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea – spunea Adda, în luna aprilie.

Foto – Facebook