Căminul Cultural din orașul Ungheni, a găzduit luni, 9 mai, de la ora 12.00, activitatea catehetică ,,Rugăciunea și folosul ei în viața tinerilor”. La eveniment au participat părintele Zăhan Ioan Sebastian, părintele Dorian Bogdan, părintele Suciu Iulian, părintele Horațiu Sita, Ramona Suciu, delegată din partea primarului Prodan Victor, elevii claselor VI-VIII de la Școala Gimnazială ,,Emil Drăgan”, Școala Gimnazială Vidrasău și diriginții acestora. S-a purtat o discuție liberă cu elevii despre valorile morale și creștine, încercându-se conștientizarea acestora. De asemenea, a fost premiată eleva Macaria Maria din clasa a V-a B care a obținut Mențiune specială la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă  și profesoara Cosma Sorina, coordonatoarea acesteia, a fost felicitată pentru performanță.  Activitatea s-a încheiat cu o agapă colegială.

Felicitări Parohiei Ortodoxe Ungheni II, Primăriei Ungheni, Direcțiunii Școlii Gimnaziale ,,Emil Drăgan” și tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment!

Post-ul Activitate catehetică în Ungheni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.