O echipa vesela, cu multa experienta si initiativa te asteapta sa o cunosti !

In centrul atentiei noastre sunteti dumneavoastra. Echipa noastra este pregatita sa va raspunda la orice intrebare legata de stil, tratamente cosmetice, tehnici moderne de intretinere, manichiura si pedichiura, make-up si micopigmentare, folosind produse profesionale de cea mai buna calitate.  Suntem pregatiti sa facem fata celor mai mari provocari in materie de frumusete. Ne ajuta atat experienta, indemanarea, creativitatea, cat si aparatura, dar si produsele profesionale cu foarte bune rezultate.

Elena

Elena

Cosmetica
Luci

Luci

Frizerie
Dana

Dana

Coafor
Camelia

Camelia

Manichiurist / pedichiurist

Manichiurist / pedichiurist. De 25 de ani sanatatea unghiilor este cea mai inspiranta. Rezolvarea celor mai dificile probleme ale unghiilor este o provocare din care mereu ies invingatoare. Execut pedichiura medicala, manichiura / pedichiura plastica, aplic oja semipermanenta, dar si pudra organica.

Marius

Marius

Hair Stilist

De  4 ani aceasta meserie este totul, sunt specializat pe vopsit, tuns si tratamente cu keratina. A inceput totul din curiozitate si s-a transformat in pasiune.

Andreea

Andreea

Stilist protezist, unghii false

Stilist protezist unghii false. In 10 de experinta mi-am perfectionat tehnicile. Am pus suflet, am picatat totul ca manichiura si pedichiura clientei sa aunga la nivel de arta. Lucrez cu pudra organica, acril, gel dar si manichiura sau pedichiura clasica. Oja semipermanenta , pedichiura medicala, in functie de nevoile clientelor.

Cristian

Cristian

Frizer

Tunsul realizat in functie de fizionomie, ingrijirea barbii, totul este de executat la cel mai inalt nivel. De 5 ani sunt dedicat frizeriei invatand si progresand pentru a satisface si cele mai pretentioase cerinte

Gianina

Gianina

Hair Stilist

Iubirea de frumos pasiunea pentru par, elementele care ma definesc si de unde a pornit totul
De 8 ani totul este despre par. Despre cliente fericite si implicare 100% in intelegerea nevoilor parului.

Imi place sa pun suflet in ceea ce fac de la coafat special, cocuri, impletituri tuns, vopsit  si keratina.

Petcu Camelia

Petcu Camelia

Patron Cami Lux